Kamionske gume

Kamionske gume

Naša primarna delatnost je prodaja kamionskih guma. U našem asortimanu se nalazi preko 15 najprodavanijih brendova u Srbiji. Za potrebe naših kupaca napravili smo poseban sajt - gumezakamion.com, specijalan pretraživač kamionskih guma, koji omogućava jedinstven uvid u cene, izgled dezena gume, dostupnost i ostalo.

 

gumezakamion.com

Posetite naš sajt za pretragu kamionskih guma!

Povoljne cene

Izuzetno povoljne cene kamionskih guma. Na našem sajtu gumezakamion.com sve cene su prikazane neto, sa uključenim maksimalnim rabatom, svim popustima i akcijama. 

Veliki izbor

U našem asortimanu se nalazi preko 15 najprodavnijih brendova kamionskih guma u Srbiji: od kineskih do premijum proizvođača.

Gume svih vrsta i namena

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu u ovom poslu, možemo Vam pomoći u izboru brenda, dezena i šara, preneti iskustva drugih korisnika, pronaći gume koje su baš Vama potrebne...

Sigurna trgovina

Naš prioritet je zadovoljstvo naših kupaca. Višegodišnje iskustvo i veliki broj kupaca stoje iza naše reputacije dobrih saradnika i kvalitetnog dobavljača.

Brza isporuka

Brzi rokovi isporuke su sve češći zahtev na tržištu. Naša je obaveza da Vam gume isporučimo u najkraćem roku, kurirskom službom ili našim vozilom.

Protektiranje guma

Naša preporuka je uvek - BANDAG, najkvalitetniji i najpoznatiji protekt, u vlasništvu Bridgestone-a. Premijum dezeni i kilometraže, garancija 3 godine.