Poljoprivredne i industrijske gume

Poljoprivredne i industrijske gume

Naša primarna delatnost je prodaja kamionskih, poljoprivrednih i industrijskih guma. U našem asortimanu se nalazi veliki asortiman najprodavanijih brendova u Srbiji. Za potrebe naših kupaca napravili smo poseban sajt - gumezatraktor.com, specijalan pretraživač poljoprivrednih guma, koji omogućava jedinstven uvid u cene, izgled dezena gume, dostupnost i ostalo.

  • traktorske gume / gume za kombajn / gume za prikolicu / gume za priključne mašine
  • radijalne gume za traktore i kombajne / dijagonalne gume / unutrašnje gume / pojasevi
  • Bridgestone / Firestone / OZKA / Petlas / BKT / Alliance / Galaxy / Mitas / Cultor

 

 

gumezakamion.com

Posetite naš sajt za pretragu traktorskih guma!

Povoljne cene

Izuzetno povoljne cene traktorskih guma. Na našem sajtu gumezatraktor.com sve cene su prikazane neto, sa uključenim maksimalnim rabatom, svim popustima i akcijama.

Veliki izbor

U našem asortimanu se nalazi preko 10 najprodavnijih brendova poljoprivrednih i industrijskih guma u Srbiji: od kineskih do premijum proizvođača.

Gume svih vrsta i namena

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu u ovom poslu, možemo Vam pomoći u izboru brenda, dezena i šara, preneti iskustva drugih korisnika, pronaći gume koje su baš Vama potrebne...

Sigurna trgovina

Naš prioritet je zadovoljstvo naših kupaca. Višegodišnje iskustvo i veliki broj kupaca stoje iza naše reputacije dobrih saradnika i kvalitetnog dobavljača.

Brza isporuka

Brzi rokovi isporuke su sve češći zahtev na tržištu. Naša je obaveza da Vam gume isporučimo u najkraćem roku, kurirskom službom ili našim vozilom.

Unutrašnje gume i pojasevi

Širok asortiman unutrašnjih guma i pojaseva po povoljnim cenama,