Protektirane gume

Viljuškarske gume

Naša primarna delatnost je prodaja kamionskih, poljoprivrednih i industrijskih guma. U našem asortimanu se nalazi veliki asortiman najprodavanijih brendova u Srbiji. Za potrebe naših kupaca napravili smo poseban sajt - gumezaviljuskar.com, specijalan pretraživač viljuškarskih guma, koji omogućava jedinstven uvid u cene, izgled dezena gume, dostupnost i ostalo.

  • pneumatske gume / pune gume sa zubom / pune gume bez zuba / gume jednodelne i dvodelne felne / gume za rad u više smena
  • unutrašnje gume / pojasevi
  • Trayal / Ozka / Mitas / Continental / Petlas / Alliance / Galaxy

 

 

 

gumezaviljuskar.com

Posetite naš sajt za pretragu viljuškarskih guma!

Povoljne cene

Izuzetno povoljne cene viljuškarskih guma. Na našem sajtu gumezaviljuskar.com sve cene su prikazane neto, sa uključenim maksimalnim rabatom, svim popustima i akcijama.

Veliki izbor

U našem asortimanu se nalazi preko 10 najprodavnijih brendova viljuškarskih guma u Srbiji: od kineskih do premijum proizvođača.

Gume svih vrsta i namena

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu u ovom poslu, možemo Vam pomoći u izboru brenda, dezena i šara, preneti iskustva drugih korisnika, pronaći gume koje su baš Vama potrebne...

Sigurna trgovina

Naš prioritet je zadovoljstvo naših kupaca. Višegodišnje iskustvo i veliki broj kupaca stoje iza naše reputacije dobrih saradnika i kvalitetnog dobavljača.

Brza isporuka

Brzi rokovi isporuke su sve češći zahtev na tržištu. Naša je obaveza da Vam gume isporučimo u najkraćem roku, kurirskom službom ili našim vozilom.

Unutrašnje gume i pojasevi

Širok asortiman unutrašnjih guma i pojaseva po povoljnim cenama,