You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

 
  • Novi Firestone Performer Extra je baziran na popularnim Firestone Performer 85 i Performer 70.

  • Duži radni vek gume omogućava da se smanji kako štetan uticaj na okolinu  tako i dugoročni troškovi poslovanja, uz poboljšanje efikasnosti u radu.

  • Firestone Performer Extra će biti progresivno uvođen na evropsko tržište kroz 43 različite dimenzije, u drugoj polovini 2020.

Preko 100 godina sinonim za snagu i pouzdanost na tržištu poljoprivrednih guma, Firestone je još jedan korak bliže na putu da farmerima obezbedi visokokvalitetnu, novu i dugotrajnajnu gumu – Performer Extra.
 
Baziran na Performer 85 i Performer 70 prethodnim dezenima, novi Performer Extra dolazi sa unapređenom smešom gume, otpornijom na trošenje čak i 20% u odnosu na navedene prethodnike. Duži život gume pomaže da se smanji kako štetan uticaj na okolinu, tako i dugoročni operativni troškovi i unapredi efektivnost poslovanja.

Firestone Perfomer Extra
 
Firestone Performer Extra nije dizajniran isključivo da traje duže. Dizajn rebara sa dvostrukim uglom (dual-angle lug) doprinosi boljoj vuči, dok opcija sa extra nosivošću omogućava viši kapacitet nosivosti u odnosu na konkurenciju. Kao i prethodni Performeri 85 i 70, novi Performer Extra je dizajniran sa pouzdanošću kao prioritetom. Guma ima mogućnost samočišćenja gaznog sloja koji pruža poboljšanu vuču i efikasnost u potrošnji goriva, dok fleksibilna karkasa umanjuje sabijanje zemljišta, dok istovremeno pruža bolju upravljivost i komfor u vožnji.
 
Firestone Peroformer Extra će biti progresivno uvođen na evropsko tržište, počev od jula 2020, sa 43 različite dimenzije, od 20 do 42 inča. Guma je razvijana u Bridgestone Evropskom Centru za Istraživanje i Razvoj u Italiji i proizvedena u Bridgestone fabrici u Puente San Miguel u Španiji. Kako se prethodni Performeri i Performer Extra proizvode u istim dimenzijama, kompatibilni su međusobno za korišćenje na istom vozilu, kao i na istoj osovini. Kao Performer 85 i Perfomer 70, tako je i Performer Extra namenjen za upotrebu kod velike većine traktora u poljoprivredi.
  
 
“Pomoć farmerima je sama suština Firestone-a od dana kada je osnovan – Harvey Firestone je i sam rođen na farmi”, kaže Mark Sanders, direktor prodaje poljoprivrednih guma u Bridgestone EMIA. “Ovo je razlog zašto smo i dan-danas usmereni na rešavanje osnovnig potreba poljoprivrednika kroz jake I poudane proizvode. Firestone Performer Extra, poslednji u nizu pneumatika u našoj ponudi, nudi sve prednosti svojih prethodnika sa čak 20% dužim radnim vekom i predstavljaće značajnu uštedu farmerima koji odluče da svoju proizvodnju učine efikasnijom i održivom uz Firestone Performer Extra.”

 
 
U asortimanu preduzeća Vir Agrar doo se nalazi i paleta Firestone Performer Extra. Kontaktirajte naš prodajni tim za više informacija o ovoj gumi i kako biste dobili najbolju ponudu.
 
 
 Izvor: www.bridgestonenewsroom.eu/brandportal/bridgestonepr/default/news-detail/1107?lang=eu 
Najnovije