You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Već nekoliko godina turske gume OZKA iz Turske osvajaju naše tržište nesmanjenim tempom.


Ove turske gume za traktore karakteriše dobar kvalitet izrade i prihvatljiva cena. Asortiman pokriva skoro sve dimenzije koje se koriste na našoj mehanizaciji.
Dobre performanse ovih guma u uslovima u kojima rade zadovoljavaju naše zemljoradnike što se ogleda u povećanoj tražnji ovih guma.
 
Ozka u svom asortimanu ima širok spektar: dijagonalne gume za traktore i kombajne, radijalne traktorske gume i kombajne velikih dimenzija, industrijske gume, gume za viljuškare.

Na našim njivama, za našu mehanizaciju, naročito imajući u vidu zastupljenost manjih traktora (naročito u centralnoj Srbiji) OZKA ima namenjen dezen KNK50 u skoro celoj paleti dijagonalnih guma za traktore i kombajne.
 
KNK50 pokriva dimenzije za naše „fergusone“ – IMT 533, IMT 539, zatim gume za IMT 542, IMT 577, IMT 560, IMT 506, kao i traktorske gume za Rakovicu 65 i 60, gume za Zetor, Belarus i ostale. 

OZKA KNK50 kramponi


Ove gume karakteriše odlična vuča, a ujedno lako kretanje na putu.
Zahvaljujući konstrukciji sa blokovima, ima odlično samočišćenje, tj. sprečava se formiranje grumenja i pospešuje se izbacivanje blata u radu.

OZKA 16.9-28
 
Kompletan asortiman i cene možete proveriti u našem pretraživaču guma:
http://viragrar.rs/gume-i-cene?width=&height=&radius=&manufacturer=OZKA&category=tra&order=
Najnovije