You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
 
Ako do sada niste prešli na gume koje su efikasnije u pogledu potrošnje goriva, možda je vreme da to razmotrite. Dobre vesti su da proizvođači poput TRIANGLE-a čine značajne pomake u razvoju guma sa malim otporom kotrljanju a koje istovremeno imaju dobre rezultate u trošenju gaznog sloja, vuče i svega ostalog što je bitno za svaku novu gumu. Proizvođači svakodnevno napreduju u proizvodnji smeša, dizajna gaznih površina i kompletne konstrukcije gume.
 
TRIANGLE TRS02 upravljačka guma je primer takvog napretka. Ima SmartWay® verifikaciju, što znači da ispunjava sve zahteve za nizak otpor kotrljanju, dodeljeno od strane EPA (Environmental Protection Agency) jer je ustanoveljno da guma pruža uštede u gorivu od 3% ili više.
Kao dodatni bonus na smanjenu potrošnju goriva, ove kineske kamionske gume omogućavaju dugoročan život gaznog sloja i izvanredno upravljanje i skretanje. Guma je konstruisana na izdržljivoj karkasi, namenjenoj i za kasnije protektiranje.
 
„Zahvaljujući kombinaciji performansi u uslovima konkurentnog tržišta, TRS02 predstavlja praktično rešenje za sve regionalne prevoznike i flote koji žele veći radni učinak gume uz smanjenje operacionalnih troškova“ zaključuje Rick Phillips, potpredsednik kompanije Traingle Tire USA. „Ne morate biti prevoznik u međunarodnom transportu i na autoputu kako biste imali benefite od guma sa smanjenim otporom kotrljanju – ove gume imaju odličan učinak i u drugim uslovima, poput regionalih puteva, pa čak i gradskih sredina!“
 
Smeša nezavisnih slojeva u gumi TRS02, kao i širi gazni sloj pružaju dodatne kilometre. Preciznost skretanja i opšte upravljanje je unapređeno inovativnim Viarable Sipe Conceptom.
 
Na našem pretraživaču guma možete pronaći ovu gumu u različitim dimenzijama:
 
 
 
Najnovije