You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Razvoj američkog AMAZONA, svetskog giganta u online trgovini, koji je praćen paralelnim razvojem AllieExpresa i sličnih online platformi dovelo je značajnih promena na svetskom tržištu. Naravno, ovo nije moglo zaobići i transportnu industriju i kamionske gume.

AMAZON EFEKAT se u transportu ogleda kroz naglo povećanje distribucije dobara koje su kupljene preko interneta (Amazon i ostali). Distribucija ove robe (LTL shipments - "Less than Load" tovari koji se ne isporučuju standardnim kontejnerima/kamionima jer su manjeg volumena) kao i distribucija "od vrata do vrata" stavljaju pred prevoznike specifične zahteve za vozilima manjeg kapaciteta, namenjenje urbanim sredinama.
Novi TRIANGLE dezeni za vozila sa 17.5" i 19.5" veličinom točka

Razvoj ovog segmenta transporta uslovljava da i proizvođači guma odgovore na ovaj izazov. On se ogleda u opremanju manjih vozila za regionalni i urbani transport (točkovi od 17.5", 19.5 i 22.5") gumama koje mogu da pruže veće kilometraže uz veću izdržljivost i smanjenjem potrošnje goriva.


Kineska kompanija TRIANGLE je izašla sa odgovorom za nove zahteve u ovoj vrsti transporta.
TRIANGLE gume za kamione

Triangle Tyre Co. Ltd je osnovana 2001. godine preuzimanjem Shandong Tyre Factory koja je počela da sa radom još 1976. godine. Kao jedan od lidera u proizvodnji guma u Kini, u svom asortimanu ima putničke, kombi, 4x4, dijagonalni i radijalni industrijski program guma, kamionske gume i gume za dampere. Trenutna proizvodnja je dostigla nivo od 22 miliona guma! Danas je TRIANGLE jedan od 4 najvećih proizvođača u oblasti radijalnih OTR guma, sa uspostavljenim globalnim partnerstvom sa proizvođačima poput Caterpillar, Terex, Doosan, Hyundai, Volvo....


TRS02 - upravljačka guma za kamione
TRS02 - savremeni dizajn za otvoreni put
Dolazi u dimenzijama od 265/70R19.5 do 315/80R22.5
Prednost dezena TRS02 se ogleda u povećanim kilometražama i niskom utrošku goriva na otvorenom autoputu. Takođe, pruža odličnu zaštitu ramenog pojasa u urbanim sredinama (ivičnjaci) uz odličnu stabilnost pri skretanju.

TR685 - upravljačka guma za male i srednje kamione
TR685 - Upravljačka guma za najraznovrsnije namene

dolazi u dimenzijama od 205/75R17.5 do 315/70R22.5
Odlična upravljačka guma za male i srednje kamione, sa dugotrajnim životom u uslovima regionalnog puta i gradskih uslova. Unapređena smeša, kao i čvrsta karkasa omogućavaju uniformno trošenje.

TR689A - pogonska guma za male i srednje kamione
TR689A - pogonska guma za sve uslove

Inovativni dizajn gaznog sloja obećavaju odlične vučne karakteristike i otpornost na klizanje.Specijalna smeša gume omogućava odlične performanse na većim brzinama, karakterističnim za otvoreni put.


Kompletnu ponudu za Triangle gume za kamione možete pogledati na našem pretraživaču guma:
http://viragrar.rs/gume-i-cene?width=&height=&radius=&manufacturer=TRIANGLE&category=kam
ili na našem sajtu namenjenom za kamionske gume i cene:
http://gumezakamion.com/gume-i-cene?width=&height=&radius=&manufacturer=TRIANGLE


Tekst preuzet sa: triangletireus.com


Najnovije