BLACKLION

Ovde izaberi dimenziju

Prikazan 1–15 od 51 rezultata

Prikazan 1–15 od 51 rezultata

Verovatno najbolje kineske gume kod nas!

BLACKLION je pravi primer da roba višeg kvaliteta može da stigne i do nas iz Kine! Povoljnije od svih evropskih brendova, a sa dokazano dobrim performansama.

Gume koje uživo ostavljaju utisak dobre izrade i dugotrajnosti. Ovo je strategija koje se u BLACKLIONU čvrsto drže, u odnosu na mnoge druge brendove koji se probijaju samo cenom.
Kupci koji su probali BLACKLION sada mu se sami vraćaju!

Ističe se dobrim cenama za kvalitet koji je iznad očekivanog kada su kineske kamionske gume u pitanju! Počev od prve gume prodate u Srbiji do danas rezultati su izuzetni i iskustva su samo pozitivna!

BLACKLION je brend kompanije JINYU Tire Group Co LTD, osnovane 1995.godine i danas broji 3.500 zaposlenih u 2 zemlje: Kina i Vijetnam. Godišnji kapacitet proizvodnje prelazi 6 miliona komada!

Kompanija ulaže u R&D (Istraživanje & Razvoj) i jedna od njihovih principa je podizanje i održavanje kvaliteta svojih guma!
Za to poseduju sve serttifikate i dostupne tehnologije: CCC, DOT, ECE, INMETRO, ISO/TS16949, GCC, SONCAP, TBS, SARS… Laboratorija poseduje sertifikate CNAS i ISO/IEC 17025 i nosilac je više nacionalnih patenata u oblasti guma!