OZKA 16c

Ovde izaberi dimenziju

Prikazani svi od ukupno 5 rezultata

OZKA gume za TAMIĆA ili ZASTAVU, kao i druge starije modele kamiona (gume za Mercedes), gume koje su prestali da proizvode ostali proizvođači na koje su naši vozači navikli: Tigar, Sava…

Gume 6 50 16c cena za Tamića na našem sajtu je uvek najpovoljnija!

Na tržištu se zadržala OZKA koja pravi sasvim dobru gumu u ovoj dimenziji. Radi se u dva dezena: linijska prednja guma ili pogonska sa sitnom kockom za zadnju osovinu. Za gume OZKA iskustva su sasvim dobra i danas je skoro svaka nova guma na ovim vozilima upravo iz ove turske fabrike.

Özka Tyres je kompanija iz Turske, osnovana 1994. godine.
Posluje u preko 80 zemalja širom sveta i karakteriše ih konstantan rast i stalna potražnja za njihovim gumama.
Asortiman podrazumeva: dijagonalne gume za poljoprivredu, radijalne traktorske gume, gume za kombajne, industrijske gume, damper gume, gume za viljuškare…

Akcenat je na njihov R&D centru – razvojni centar koji zapošljava sve veći broj inženjera. Praktikuje se sistem Total Quality Management i standarda proizvodnje ISO9001, ISO14001, ISO 45001 i ISO 27001.
Gume poseduju sve međunarodne standarde i sertifikate (TSE, ETRTO, ECE).
Vizija kompanije je da kupcu ponude izdržljive i ekonomične gume, visokog kvaliteta na koje korisnik može da se osloni, pridržavajući se principa održivog razvoja uz konstantan rast.