Letnje gume za kombi

Ovde izaberi dimenziju

Prikazana 1–15 od 50 rezultata

Prikazana 1–15 od 50 rezultata

Letnje kombi gume su posebno dizajnirane za vožnju tokom toplijih meseci godine. Ove gume imaju određene karakteristike koje ih čine optimalnim izborom za letnje uslove.

  1. Optimizovan profil gazećeg sloja: Letnje gume za kombi vozila obično imaju profil gazećeg sloja koji je optimizovan za vožnju po suvim i vrućim putevima. Dizajnirane su da pruže stabilnost, precizno upravljanje i dobar kontakt sa putem.
  2. Smesa gume: Smeša gume letnjih kombi guma često je optimizovana za više temperature. Ove gume pružaju dobar grip na toplom asfaltu, a istovremeno održavaju stabilnost i performanse u vožnji.
  3. Efikavno rasipanje toplote: Letnje gume su projektovane sa fokusom na efikasno rasipanje toplote generisane tokom vožnje, čime se pomaže u očuvanju dugovečnosti gume.
  4. Niski profil i čvršći bočni zidovi: Ove gume često imaju niži profil i čvršće bočne zidove kako bi poboljšale upravljivost i odziv u vožnji.
  5. Smanjena osetljivost na niske temperature: Za razliku od zimskih guma, letnje gume nisu namenjene vožnji na niskim temperaturama i snegu. Zato je važno koristiti ih isključivo tokom letnjih meseci.

Pre nego što kupite letnje gume za svoj kombi, važno je proveriti specifikacije proizvođača vozila i prilagoditi veličinu guma svojim potrebama.