Vaša korpa

Telefoni: 060 037 97 97  |  062 404 222

Radno vreme komercijalista: 08:00h – 16:00h radnim danom

“AMAZON EFEKAT” na kamionske gume | Triangle kamionske gume

AMAZON EFEKAT se u transportu ogleda kroz naglo povećanje distribucije dobara koje su kupljene preko interneta (Amazon i ostali). Distribucija ove robe (LTL shipments – “Less than Load” tovari koji se ne isporučuju standardnim kontejnerima/kamionima jer su manjeg volumena) kao i distribucija “od vrata do vrata” stavljaju pred prevoznike specifične zahteve za vozilima manjeg kapaciteta, namenjenje urbanim sredinama.

Razvoj ovog segmenta transporta uslovljava da i proizvođači guma odgovore na ovaj izazov. On se ogleda u opremanju manjih vozila za regionalni i urbani transport (točkovi od 17.5″, 19.5 i 22.5″) gumama koje mogu da pruže veće kilometraže uz veću izdržljivost i smanjenjem potrošnje goriva.

Kineska kompanija TRIANGLE je izašla sa odgovorom za nove zahteve u ovoj vrsti transporta.

Triangle Tyre Co. Ltd je osnovana 2001. godine preuzimanjem Shandong Tyre Factory koja je počela da sa radom još 1976. godine. Kao jedan od lidera u proizvodnji guma u Kini, u svom asortimanu ima putničke, kombi, 4×4, dijagonalni i radijalni industrijski program guma, kamionske gume i gume za dampere. Trenutna proizvodnja je dostigla nivo od 22 miliona guma! Danas je TRIANGLE jedan od 4 najvećih proizvođača u oblasti radijalnih OTR guma, sa uspostavljenim globalnim partnerstvom sa proizvođačima poput Caterpillar, Terex, Doosan, Hyundai, Volvo….

TRS02 – upravljačka guma za kamione

Dolazi u dimenzijama od 265/70R19.5 do 315/80R22.5

Prednost dezena TRS02 se ogleda u povećanim kilometražama i niskom utrošku goriva na otvorenom autoputu. Takođe, pruža odličnu zaštitu ramenog pojasa u urbanim sredinama (ivičnjaci) uz odličnu stabilnost pri skretanju.


TR685 – upravljačka guma za male i srednje kamione

Dolazi u dimenzijama od 205/75R17.5 do 315/70R22.5

Odlična upravljačka guma za male i srednje kamione, sa dugotrajnim životom u uslovima regionalnog puta i gradskih uslova. Unapređena smeša, kao i čvrsta karkasa omogućavaju uniformno trošenje.


TR689A – pogonska guma za male i srednje kamione

Inovativni dizajn gaznog sloja obećavaju odlične vučne karakteristike i otpornost na klizanje.Specijalna smeša gume omogućava odlične performanse na većim brzinama, karakterističnim za otvoreni put.Kompletnu ponudu za Triangle gume za kamione možete pogledati na našem pretraživaču guma, TRIANGLE gume za kamione prodaja 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Dostava širom Srbije

Za sve proizvode iz naše ponude

Odličan kvalitet guma

Idealan odnos cene i kvaliteta

Povoljne cene

Pogledajte našu ponudu

Garancija

Nudimo garanciju proizvoda

Vebsajt koristi "kolačiće" za unapređenje Vašeg korisničkog iskustva prilikom poseta. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.
Prihvatite