LASSA zima

Ovde izaberi dimenziju

Prikazana 1–15 od 23 rezultata

Prikazana 1–15 od 23 rezultata

Turske gume LASSA su proverena kupovina, sa već dokazanim kvalitetom na našem tržištu. Za zimske gume Lassa iskustva su i više nego dobra kod naših vozača.

WINTUS 2 je dezen nove Wintus generacije za superiorne rezultate na snegu.
Ojačane bočnice obezbeđuju duži radni vek gume. Poboljšana smeša daje bolje rezultate u snežnim uslovima i bolju upravljivost u slučaju akvaplaninga.

Lassa je osnovana 1974. godine ali već 1978. godine ulazi u zajedničko ulaganje sa BRIDGESTONE-om kada nastaje BRISA, kompanija koja proizvodi LASSA gume.

Lassa je ambiciozan svetski brend koji se sprema da dalje raste na međunarodnim tržištima uz stručnost nesporne liderske pozicije na turskom tržištu guma. Lasa proizvodi gume u putničkom i SUV segmentu,gume za kombi i kamione, autobuse, kao i za poljoprivredi sektor i off road guma u 2 pogona – na prostoru od 500.000 m2 pokrivenog područja u kojem se 1 guma proizvodi na svakih 2,5 sekundi.

Brisa distribuira Lassa gume u preko 80 zemalja širom sveta kroz impresivnu distributersku mrežu i preko distributera koji su posebno odabrani za svoju lokaciju, logistiku i iskustvo.

Lassa gume, koje su osvojile Nacionalnu nagradu za kvalitet (1993.) i Veliku nagradu za evropski kvalitet (1996.), odobrene su od strane nemačke institucije za sertifikaciju TÜV SÜD.
Lassa gume potrošači koriste sa poverenjem tek nakon što stignu na tržište kada prođu detaljne sigurnosne testove.