Vaša korpa

Telefoni: 060 037 97 97  |  062 404 222

Radno vreme komercijalista: 08:00h – 16:00h radnim danom

FIRESTONE predstavlja PERFORMER EXTRA – novu gumu za 20% duži radni vek

  • Novi Firestone Performer Extra je baziran na popularnim Firestone Performer 85 i Performer 70.
  • Duži radni vek gume omogućava da se smanji kako štetan uticaj na okolinu  tako i dugoročni troškovi poslovanja, uz poboljšanje efikasnosti u radu.
  • Firestone Performer Extra će biti progresivno uvođen na evropsko tržište kroz 43 različite dimenzije.

Preko 100 godina sinonim za snagu i pouzdanost na tržištu poljoprivrednih guma, Firestone je još jedan korak bliže na putu da farmerima obezbedi visokokvalitetnu, novu i dugotrajnajnu gumu – Performer Extra.

Baziran na Performer 85 i Performer 70 prethodnim dezenima, novi Performer Extra dolazi sa unapređenom smešom gume, otpornijom na trošenje čak i 20% u odnosu na navedene prethodnike. Duži život gume pomaže da se smanji kako štetan uticaj na okolinu, tako i dugoročni operativni troškovi i unapredi efektivnost poslovanja.

Firestone Performer Extra nije dizajniran isključivo da traje duže. Dizajn rebara sa dvostrukim uglom (dual-angle lug) doprinosi boljoj vuči, dok opcija sa extra nosivošću omogućava viši kapacitet nosivosti u odnosu na konkurenciju. Kao i prethodni Performeri 85 i 70, novi Performer Extra je dizajniran sa pouzdanošću kao prioritetom. Guma ima mogućnost samočišćenja gaznog sloja koji pruža poboljšanu vuču i efikasnost u potrošnji goriva, dok fleksibilna karkasa umanjuje sabijanje zemljišta, dok istovremeno pruža bolju upravljivost i komfor u vožnji.

Firestone Peroformer Extra će biti progresivno uvođen na evropsko tržište, počev od jula 2020, sa 43 različite dimenzije, od 20 do 42 inča. Guma je razvijana u Bridgestone Evropskom Centru za Istraživanje i Razvoj u Italiji i proizvedena u Bridgestone fabrici u Puente San Miguel u Španiji. Kako se prethodni Performeri i Performer Extra proizvode u istim dimenzijama, kompatibilni su međusobno za korišćenje na istom vozilu, kao i na istoj osovini. Kao Performer 85 i Perfomer 70, tako je i Performer Extra namenjen za upotrebu kod velike većine traktora u poljoprivredi.

“Pomoć farmerima je sama suština Firestone-a od dana kada je osnovan – Harvey Firestone je i sam rođen na farmi”, kaže Mark Sanders, direktor prodaje poljoprivrednih guma u Bridgestone EMIA. “Ovo je razlog zašto smo i dan-danas usmereni na rešavanje osnovnig potreba poljoprivrednika kroz jake I poudane proizvode. Firestone Performer Extra, poslednji u nizu pneumatika u našoj ponudi, nudi sve prednosti svojih prethodnika sa čak 20% dužim radnim vekom i predstavljaće značajnu uštedu farmerima koji odluče da svoju proizvodnju učine efikasnijom i održivom uz Firestone Performer Extra.”

Pogledajte gume za traktore u asortimanu preduzeća Vir Agrar doo se nalazi i paleta Firestone Performer Extra. Kontaktirajte naš prodajni tim za više informacija o ovoj gumi i kako biste dobili najbolju ponudu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Dostava širom Srbije

Za sve proizvode iz naše ponude

Odličan kvalitet guma

Idealan odnos cene i kvaliteta

Povoljne cene

Pogledajte našu ponudu

Garancija

Nudimo garanciju proizvoda

Vebsajt koristi "kolačiće" za unapređenje Vašeg korisničkog iskustva prilikom poseta. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.
Prihvatite